Tuinonderhoud Eindhoven

Van bestrating en tuinaanleg tot het onderhoud van uw tuin, bij Hans Verstraaten Hoveniers ontzorgen wij u van A tot Z. Of u nu kiest voor een grote onderhoudsbeurt eenmaal per jaar of wekelijks tuinonderhoud, onze hoveniers staan altijd voor u klaar.

Professioneel tuinonderhoud in Eindhoven

Het onderhouden van uw tuin kost tijd. Tijd die u misschien niet heeft of liever aan andere zaken besteedt. Verder dan een keer het gras maaien komt u misschien niet eens.  Of wellicht heeft u geen groene vingers, maar wilt u wel kunnen genieten van een prachtig onderhouden tuin. Schakel dan een hoveniersbedrijf in die u ontzorgt op het gebied van tuinonderhoud. Hans Verstraaten Hoveniers verzorgt het tuinonderhoud in Eindhoven en omgeving.

Werkzaamheden tuinonderhoud

Uw tuinonderhoud in Eindhoven en omgeving laten uitbesteden? Onze hoveniers helpen u graag verder. Wij ontzorgen u met name op het gebied van snoeiwerk, het verwijderen van onkruid en het aanplanten van nieuwe beplanting, maar u kunt ook bij ons terecht voor het maaien van uw gazon, bemesting en het afvoeren van tuinafval.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinonderhoud in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Hans Verstraaten Hoveniers aan het juiste adres. Wij helpen u graag uw tuin professioneel te onderhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 06 – 513 263 73.