Tuinontwerp – Eindhoven

Of u nu kiest voor een schetsontwerp of een compleet uitgewerkt tuinontwerp dat aangevuld is met beplantingsplannen en bloeischema’s, wij maken met alle plezier de meest complete tuinontwerpen voor u in de regio Eindhoven.

Voordelen van een tuinontwerp

Een nieuwe tuin aan laten leggen kost tijd en geld. U wilt daarom uiteraard dat het goed gebeurt en het eindresultaat is wat u ervan had verwacht. Daarom is een tuinontwerp maken belangrijk. Op die manier heeft u op voorhand al een idee hoe uw tuin eruit komt te zien. Heeft u leuke ideeën voor uw tuin? Dan kunnen onze hoveniers u op voorhand adviseren over de uitvoerbaarheid van deze plannen. Uw tuin ontwerpen doen wij graag in Eindhoven en omgeving, zodat we voor u overzichtelijk in beeld kunnen brengen welke ruimte in uw tuin wordt benut en waarvoor.

Tuinaanleg Eindhoven

Wanneer u tevreden bent over het gemaakte tuinontwerp is het tijd voor de volgende fase: de tuinaanleg. Indien gewenst kunnen wij dit geheel voor u verzorgen en daarnaast het tuinonderhoud op ons nemen. U kunt echter ook kiezen voor een samenwerking. Onze hoveniers verzorgen dan het grovere werk en u kunt zelf bijvoorbeeld zorgen voor de aanplanting. Ook voor een ontwerp met kunstgras kan u bij ons terecht. Wilt u liever zelf uw tuin aanleggen? Geen probleem, wij staan voor u klaar met een gedegen advies!

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerpen of wilt u graag een offerte aanvragen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06 – 513 263 73, maar u kunt ook een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl.