Kunstgras

Fibergrass Kunstgras: geïnspireerd door de natuur

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om deze te onderhouden. Daarnaast vinden wij dat het onderhoud van een tuin op een zo milieuvriendelijke manier moet kunnen gebeuren. Daarom hebben wij kunstgras producten gemaakt, die er niet alleen verrassend natuurlijk uitzien en aanvoelen, maar ook nog eens duurzaam zijn. Fibergrass maakt sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor iedere tuin. Want zeg nu zelf: je zit toch liever in de tuin te relaxen dan dat je tijd kwijt bent aan onderhoud?

Milieuvriendelijk kunstgras

Fibergrass neemt haar verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu erg serieus. Een strak, mooi en groen gazon is vaak de eye-catcher van de tuin, maar kost veel onderhoud. Dit onderhoud eist met liters drinkwater en de stroom of benzine benodigd om te maaien een behoorlijke tol op het milieu. Fibergrass Kunstgras hoeft niet bewaterd of gemaaid te worden. De producten van Fibergrass zijn ook volledig recycleerbaar, waardoor de impact op het milieu minimaal is. Daarnaast testen wij al onze gebruikte materialen intensief om er zeker van te zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn.

Overal een mooi gazon

Natuurlijk gras wil niet overal goed groeien. Plekken met veel schaduw of met een minder vruchtbare ondergrond lenen zich niet voor een prachtige strakke grasmat. En dat terwijl dit juist wel erg mooi zou staan in uw tuin. Fibergrass kan bijna overal gelegd worden en biedt een prima oplossing voor deze moeilijke plekken. Wilt u kunstgras in uw tuin, kunstgras op het balkon of misschien zelfs op het terras? Wij kunnen dit regelen. Als Fibergrass Kunstgras leverancier bieden wij de beste kwaliteit. Ook hebben we grastapijt voor elk budget, inclusief goedkoop kunstgras in onze Kunstgras Outlet.

Kunstgras Eindhoven

Hans Verstraaten is werkzaam vanuit Eindhoven en kan zo de regio goed bedienen. Voor uw kunstgras in Eindhoven en de wijde regio bent u dus aan het juiste adres! Wij helpen u graag uw tuin, balkon of terras te voorzien van kunstgras en naast het kunstgras leverancier verzorgen wij ook het kunstgras leggen. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 06 – 51 32 63 73 of te mailen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl. Of bekijk onze website Fibergrass die volledig toegewijd is aan onze kunstgras services!