Bouwkundige Werken

Voor het plaatsen van schuttingen bent u bij Hans Verstraaten hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een pergola, schuttingen, tuinhuis of een veranda. Deze werkzaamheden vallen allemaal onder bouwkundige werken.

Een pergola kan verschillende functies hebben in een tuin. Het kan bijvoorbeeld dienen om een stukje schaduw te creëren. U kunt met een pergola ook diepte creëren in een tuin. Verder kunt u er tal van mooie klimplanten tegenaan laten groeien. Een van de belangrijkste functies van een pergola is dat een pergola uw tuin net dat beetje extra gezelligheid en uitstraling geeft.

Schuttingen en tuinhuizen

Een schutting dient bijna altijd als erfafscheiding. Ook wat schuttingen betreft zijn er tal van mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het maken van een goede keuze.

Een tuinhuis met overkapping kan erg praktisch zijn. U kunt hier bijvoorbeeld het tuingereedschap in opslaan en vele andere dingen. Een veranda in uw tuin kan ook erg sfeervol zijn. Het geeft een stukje geborgenheid en u kunt, omdat u beschut zit, net wat langer buiten zitten dan anders.

Wij kunnen voor u diverse tuinhuizen en veranda’s leveren en plaatsen. Ook het maken van een tuinhuis of veranda op maat is voor ons geen probleem.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u te helpen uw droomtuin te realiseren! Mail naar info@hansverstraatenhoveniers.nl, bel naar 06 – 51 32 63 73 of vul ons contactformulier in.