Tuinbestrating Eindhoven

Het aanleggen van tuinbestrating in en rondom Eindhoven is één van de hoofdwerkzaamheden van ons hoveniersbedrijf. Een tuin aanleggen zonder bestrating is verleden tijd! Het straatwerk wat Hans Hoveniers aanbied is heel uitgebreid. Van een looppad rondom uw huis of in uw tuin tot grote oppervlaktes bij bedrijven, wij doen het allemaal! Tijdens het bestraten van een tuin werken wij met verschillende materialen zoals gebakken stenen, kasseien en natuursteen.

Tuinbestrating Eindhoven voor grotere oppervlaktes

Bij het bestraten van grotere oppervlaktes, zoals een oprit, graven wij het cunet uit met een graafmachine. Bang voor verzakkingen? Dat is niet nodig! Deze voorkomen wij door het wegendoek te verwerken in het cunet. Verder zal uw ondergrond ook zeker stevig zijn. Dit doen we met behulp van een mengranulaat, wat we verdichten met behulp van een zware trilplaats. Vervolgens wordt er zand aangebracht en opnieuw verdicht met een trilplaats. Pas nadat de ondergrond volledig vlak is, kunnen we beginnen met het aanleggen van de tuinbestrating.

Patronen en afronden bestrating

De bestrating van een tuin leggen wij onder andere in keperverband of halfsteenverband. U kunt ook op voorhand een bepaald patroon uitzoeken. Na het leggen van tuinbestrating in Eindhoven en omgeving wordt de bestrating afgetrild en ingeveegd. Dit doen we met brekerzand of kifgrind, afhankelijk van het soort bestrating. Een goede ondergrond is belangrijk en daarom staat kwaliteit voorop bij Hans Verstraaten Hoveniers. Een nette afwerking van de tuinbestrating zorgt voor een strak geheel.

Contact opnemen met Hans Verstraaten Hoveniers

Wilt u graag meer informatie over onze tuinbestrating in Eindhoven en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl of bellen naar 06 – 513 263 73. Wij helpen u graag!