Golf Kunstgras – Putting Green

Ben jij een echte golffanaat en zou je graag willen golfen in de tuin? Dat kan met het Putting Green kunstgras van Fibergrass! Hans Verstraaten Hoveniers biedt namelijk putting green golf kunstgras aan. Zo kunt u genieten van een potje golf aan huis. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, leveren en leggen het kunstgras met grootste zorg en deskundigheid.

Golf kunstgras – Golfgreen

Golfgreen is een soort kunstgras in een frisse groene kleur. Het Golfgreen Kunstgras is speciaal ontwikkeld om thuis het golfspel te ontdekken, beoefenen en trainen. Met een hoogte van 15 mm en compact gekrulde vezels, is dit duurzame kunstgras uitermate bestand tegen extreme omstandigheden. Ideaal om te genieten van ontspannend wat te putten of om uw swing te oefenen. De mogelijkheden zijn eindeloos voor uw golfgreen aangelegd met Golfgreen kunstgras.

Meer informatie

Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en bieden vrijblijvend advies en een offerte op aanvraag. U kunt ons bellen op 06 – 513 263 73,  een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl of ons contactformulier invullen.