Tuinaanleg Eindhoven

Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen of in uw huidige tuin een paar kleine aanpassingen wilt zien, bij Hans Verstraaten Hoveniers bent u aan het juiste adres. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud. Wij gaan zorgvuldig te werk, zodat we het beste resultaat kunnen realiseren.

Professionele tuinaanleg en tuinonderhoud

Heeft u geen groene vingers of weet u gewoon niet hoe te beginnen wanneer u een tuin gaat aanleggen? Schakel dan een hoveniersbedrijf in. Hans Verstraaten Hoveniers is uw specialist op het gebied van tuinaanleg in de regio Eindhoven. Indien gewenst nemen we na het aanleggen van uw tuin ook het tuinonderhoud op ons. Op deze manier wordt u van A tot Z ontzorgd en rest er u niets anders dan te genieten van uw tuin!

Milieuvriendelijke tuinaanleg

Wanneer we een nieuwe tuin aanleggen, is het mogelijk om rekening te houden met het milieu. Dit doen we door bijvoorbeeld FSC tropisch hardhout of robiniahout te gebruiken. Door tijdens de tuinaanleg gebruik te maken van FSC hout draagt Hans Verstraaten Hoveniers bij aan de wereldwijde bescherming van bossen. Wilt u meer weten over het gebruik van milieuvriendelijk hout in uw tuin of heeft u bepaalde wensen op dit gebied, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanleg kunstgras

Ook voor het aanleggen van kunstgras kan u bij ons terecht. Kunstgras is heel praktisch en toch nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Het is dus zeker een fijne optie om af te wegen. Zo is het erg gemakkelijk, multifunctioneel,  duurzaam, kindvriendelijk, geschikt voor dieren, er is weinig onderhoud nodig, enz. Wij plaatsen het kunstgras en geven deskundig advies. Hierbij kunt u rekenen op regionale, vakkundige tuinmannen. Wij helpen iedereen met veel plezier, met kunstgras voor elk budget.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen in Eindhoven of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 06 – 513 263 73.