Beregening

Het klimaat is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Als gevolg krijgen we steeds vaker te maken met extreme droge en warme periodes. Tijdens droge periodes is het belangrijk dat uw tuin genoeg water krijgt. Met behulp van beregening zullen uw planten en uw gazon niet uitdrogen.  Met beregening voeren wij water toe als aanvulling op de natuurlijke regenval, om zo alles in uw tuin prachtig te laten bloeien! Het is ook een manier om te voorkomen dat nachtvorst het bloeien van fruitbomen verstoort. Voor de beregening kan u de hulp van Hans Versraaten hoveniers inschakelen. Zo kan u echt genieten van een prachtige groene tuin!

Beregening installaties

Hans Verstraaten Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van beregeningsinstallaties. Zo zal uw tuin altijd genoeg water krijgen zodat uw gras, planten, etc. mooi bloeien en niet uitdrogen. De leidingen verwerken wij ondergronds. Dit zorgt ervoor dat uw tuin niet slordig oogt en u optimaal kunt genieten van de natuur. Ook de sproeikoppen worden strategisch geplaats, zodat ze nauwelijks opvallen. Daarenboven kan u de beregingssystemen volledig zelf programmeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om ze vergeten aan te zetten. Ook is dit zeer handig wanneer u op vakantie gaat bijvoorbeeld.

Contact

Wilt u meer weten over beregeningen of wilt u graag weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@hansverstraatenhoveniers.nl of bel 06 – 513 263 73.

Heeft u liever dat uw gras niet beregend moet worden? Dan kan u ook kiezen voor kunstgras. Ook hierin hebben onze hoveniers jarenlange ervaring!