Tuinbestrating Eindhoven

Het aanleggen van tuinbestrating in en rondom Eindhoven is één van de hoofdwerkzaamheden van ons hoveniersbedrijf. Tegenwoordig wordt er bijna geen tuin meer aangelegd zonder bestrating. Het straatwerk van Hans Verstraaten Hoveniers varieert van een looppad rondom uw huis of in uw tuin tot grote oppervlaktes bij bedrijven. Tijdens het bestraten van een tuin werken wij met verschillende materialen, zoals gebakken stenen, kasseien en natuursteen.

Tuinbestrating Eindhoven voor grotere oppervlaktes

Bij het bestraten van grotere oppervlaktes, zoals een garagepad, wordt het cunet uitgegraven door een graafmachine. Om verzakkingen te voorkomen, verwerken we daarna het wegendoek in het cunet. Om een goede stevige ondergrond te krijgen, maken onze hoveniers gebruik van menggranulaat. Het menggranulaat wordt vervolgens verdicht met een zware trilplaat. Op het menggranulaat wordt zand aangebracht, wat later ook wordt verdicht met een trilplaat. Pas nadat de ondergrond is gevlakt, wordt de tuinbestrating gelegd.

Patronen en afronden bestrating

De bestrating van een tuin leggen wij bijvoorbeeld in keperverband of halfsteenverband, maar u kunt vantevoren ook een bepaald patroon of cirkel uitzoeken. Na het leggen van tuinbestrating in Eindhoven en omgeving wordt de bestrating afgetrild en ingeveegd met brekerzand of kifgrind, dat is afhankelijk van het soort bestrating. Een goede ondergrond is belangrijk en daarom staat kwaliteit voorop bij Hans Verstraaten Hoveniers. Een nette afwerking van de tuinbestrating zorg voor een strak geheel.

Contact opnemen met Hans Verstraaten Hoveniers

Wilt u graag meer informatie over onze tuinbestrating in Eindhoven en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl of bellen naar 06 – 513 263 73. Wij helpen u graag!