Tuinverlichting aanleggen Eindhoven

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kan uw tuin een genot zijn om naar te kijken. Mooie zomeravonden met familie of vrienden in uw tuin of op uw terras worden nog aangenamer met sfeervolle tuinverlichting. Hans Verstraaten Hoveniers helpt u bij het aanleggen van tuinverlichting.

In-Lite tuinverlichting Eindhoven

Om uw tuin mooi en goed te kunnen verlichten maken we bij Hans Verstraaten Hoveniers gebruik van In-Lite tuinverlichting. Alle In-Lite producten zijn gebaseerd op laagspanning, namelijk 12 volt. De laagspanningskabels zijn veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Daarom hoeven ze niet minstens 60 cm onder de grond verwerkt te worden. Dit is wel het geval bij kabels van 240 volt. Het is een makkelijk systeem dat ook voor wat gemoedsrust zorgt. Zeker met spelende kinderen of huisdieren in uw tuin. De tuinverlichting wordt aangestuurd vanaf één transformator en kan desgewenst automatisch aan- en uitspringen. Ideaal!

Professioneel vakmanschap

Net zoals u ervoor kan kiezen de tuinaanleg niet uit te besteden, heeft u de keuze om tuinverlichting zelf aan te leggen. Wij adviseren echter tuinverlichting aan te laten leggen door specialisten, zodat de kans op storingen kleiner is. Wanneer u nog niet zeker weet hoe en waar u uw tuinverlichting wilt aanleggen, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze of het geven van professioneel advies.

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze tuinverlichting in Eindhoven en omgeving kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06 – 513 263 73, maar u kunt ook een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl.