Tuinontwerpen Eindhoven

Of u nu kiest voor een schetsontwerp of een compleet uitgewerkt ontwerp dat aangevuld is met beplantingsplannen en bloeischema’s, wij maken met alle plezier de meest complete tuinontwerpen voor u.

Voordelen van een tuinontwerp

Een nieuwe tuin aan laten leggen kost tijd en geld. U wilt daarom uiteraard dat het goed gebeurt en het eindresultaat is wat u ervan had verwacht. Daarom is het belangrijk een tuinontwerp te laten maken. Op die manier heeft u vantevoren al een idee hoe uw tuin eruit komt te zien. Heeft u leuke ideeën voor uw tuin? Dan kunnen onze hoveniers u vantevoren adviseren over de uitvoerbaarheid van deze plannen. Wij ontwerpen graag uw tuin in Eindhoven en omgeving, zodat we voor u overzichtelijk in beeld kunnen brengen welke ruimte in uw tuin wordt benut en waarvoor.

Tuinaanleg Eindhoven

Wanneer u tevreden bent over het gemaakte tuinontwerp is het tijd voor de volgende fase: de tuinaanleg. Indien gewenst kunnen wij dit geheel voor u verzorgen en daarnaast het tuinonderhoud op ons nemen. U kunt echter ook kiezen voor een samenwerking. Onze hoveniers verzorgen dan het grovere werk en u kunt zelf bijvoorbeeld zorgen voor de aanplanting. Wilt u liever zelf uw tuin aanleggen? Geen probleem, wij staan voor u klaar met een gedegen advies!

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerpen of wilt u graag een offerte aanvragen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06 – 513 263 73, maar u kunt ook een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl.