Kunstgras

Fibergrass kunstgras: geïnspireerd door de natuur

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om deze te onderhouden. Daarnaast vinden wij dat het onderhoud van een tuin op een zo milieuvriendelijke manier moet kunnen gebeuren. Daarom hebben wij kunstgras producten gemaakt, die er niet alleen verrassend natuurlijk uitzien en aanvoelen, maar ook nog eens duurzaam zijn. Fibergrass maakt sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor iedere tuin. Want zeg nu zelf: je zit toch liever in de tuin te relaxen dan dat je tijd kwijt bent aan onderhoud?

Milieuvriendelijk kunstgras

Fibergrass neemt haar verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu erg serieus. Een strak, mooi en groen gazon is vaak de eye-catcher van jouw tuin, maar kost veel onderhoud. Dit onderhoud eist met liters drinkwater en de stroom of benzine benodigd om te maaien een behoorlijke tol op het milieu. Fibergrass kunstgras hoeft niet bewaterd of gemaaid te worden. De producten van Fibergrass zijn volledig recyclebaar, waardoor de impact op het milieu minimaal is. Daarnaast testen wij al onze gebruikte materialen intensief om er zeker van te zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn.

Overal een mooi gazon

Natuurlijk gras wil niet overal goed groeien. Plekken met veel schaduw of met een minder vruchtbare ondergrond lenen zich niet voor een prachtige strakke grasmat. En dat terwijl dit juist wel erg mooi zou staan in jouw tuin. Fibergrass kan bijna overal gelegd worden en biedt een prima oplossing voor deze moeilijke plekken.

Kunstgras Eindhoven

Hans Verstraaten is werkzaam vanuit Eindhoven en kan zo de regio goed bedienen. Voor uw kunstgras in Eindhoven en de wijde regio bent u dus aan het juiste adres!