Bouwkundige Werken

Het maken van een pergola, het plaatsen van een schutting, het plaatsen van een tuinhuis/ veranda. Dit zijn allemaal werkzaamheden die bij ons onder bouwkundige werken vallen.

Een pergola kan verschillende functies hebben in een tuin. Het kan dienen om een stukje schaduw te creëren. U kunt met een pergola ook diepte creëren in een tuin. En u kunt er tal van mooie klimplanten tegenaan laten groeien. Een van de belangrijkste functies van een pergola is dat een pergola uw tuin net dat beetje extra gezelligheid en uitstraling geeft.

Schuttingen en tuinhuizen

Een schutting dient bijna altijd als erfafscheiding. Ook wat schuttingen betreft zijn er tal van mogelijkheden. Wij willen u ook hierbij graag adviseren bij het maken van een goede keuze.

Een tuinhuis in uw tuin kan erg praktisch zijn. U kunt hier bijvoorbeeld het tuingereedschap in opslaan en vele andere dingen. Een veranda in uw tuin kan erg sfeervol zijn. Het geeft een stukje geborgenheid en u kunt, omdat u beschut zit, net wat langer buiten zitten dan anders.

Wij kunnen voor u diverse tuinhuizen en veranda’s leveren en plaatsen. Ook het maken van een tuinhuis of veranda op maat is voor ons geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.